Огляд найкращих моделей віолончелей

Глибокий і виразний тембр віолончелі посідає центральне місце в оркестрі. Цей інструмент здатен передавати найтонші емоційні відтінки, тому широко використовується в класичній та сучасній музиці.

Глибокий і виразний тембр віолончелі посідає центральне місце в оркестрі. Цей інструмент здатен передавати найтонші емоційні відтінки, тому широко використовується в класичній та сучасній музиці. Якщо ви лише починаєте своє знайомство зі світом музичних інструментів, шукаєте заняття для дитини чи вже маєте досвід гри, то віолончель купити яку можна в інтернет-магазині JAM, може стати саме тим ідеальним варіантом.

Найвідоміші світові бренди віолончелей 

На сучасному ринку існує чимало брендів, які пропонують віолончелі різної якості. Серед найкращих виробників, яких високо цінують музиканти:

  • Maxtone — тайванська компанія, що славиться своїми якісними музичними інструментами з відбірної деревини;

  • Stentor — один із найвідоміших виробників струнних інструментів, продукція якого відрізняється унікальним поєднанням традиційних підходів та інновацій;

  • Yamaha — японський гігант, що вдало поєднує майстерність із новими інженерними рішеннями, забезпечуючи неперевершену якість звуку та зручність гри.

Вибираючи віолончель від всесвітньо відомих виробників, ви можете бути впевнені у якості, надійності та професійному підході до виготовлення.

Популярні моделі віолончелей 

В асортименті бренду Maxtone є моделі різних розмірів: 1/2, 3/4 та 4/4. Попитом серед музикантів користуються як повнорозмірні, так і менші віолончелі — все залежить від фізичних даних митця та його потреб на сцені. Найбільш доступними вважаються моделі CVC100 та CVC101. Це класичні акустичні віолончелі з натурального матеріалу.

Компанія Stentor пропонує якісніші варіанти, які мають і вищу вартість. До них належать лінійки 1108/C та 1108/Е Student II Cello Outfit, 1102/A, 1102/С, 1102/Е, 1102/F Student I Cello Outfit. Моделі відрізняються за розмірами, а серед головних особливостей колекцій — корпус із цілісної деревини та якісний струнотримач із можливостями налаштування.

Продукція бренду Yamaha вважається найбільш преміальною. В асортименті є як акустичні інструменти VC 5S34 та VC 5S44, так і сучасна електровіолончель SVC210 Silent Cello.

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.