Блоги

«Вибори» на тимчасово окупованих територіях – паплюження демократії

Заляканий електорат, заздалегідь обрані кандидати та результат, який задовольнить очікування лише замовника – «вибори» на тимчасово окупованих територіях є яскравим прикладом паплюження демократії. Таким чином ворог не полишає спроб запевнити світове товариство в легітимності своєї присутності на територіях України. Про це повідомляє Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

На противагу задумам агресора, країни, які є членами найбільших політико-економічних та військово-політичних союзів, посилаючись на норми міжнародного законодавства, сприяють збереженню нашої державності. Тому псевдовибори, примусова русифікація, фізичний примус стосовно місцевого населення та інші злочини російського режиму фіксуються, отримуючи гідну кримінально-правову оцінку.

Так, окрім невизнання результатів симуляції виборчого процесу, на організаторів та учасників, які добровільно долучилися до протизаконних діянь, чекають санкції, відкриті кримінальні провадження та ордери на арешт.

 
view counter
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.